Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 28.03.2024, 10:43

Черкаська загальноосвітня школа I-III ступенів №24

Меню сайту
Пошук по сайту
Вхід
On-Line
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Березень » 27 » «Черкаські Мавпи» навчали баскетболу восьмикласників та дев’ятикласників — ПРОЧЕРК.інфо
20:29
«Черкаські Мавпи» навчали баскетболу восьмикласників та дев’ятикласників — ПРОЧЕРК.інфо

Черговий майстер-клас від баскетбольного клубу завітав 13 березня до ЗОШ №24. Нагода поспілкуватися та пограти випала Антону Давидюку та Антону Мельнику.

 

На прихід гравців «Черкаських Мавп» у загальноосвітній школі №24 чекали ще від початку року. Зустрічають професійних гравців тут із особливим захватом. Залу ділять навпіл хлопці та дівчата восьмої паралелі. Вчити їх азам баскетбольного промислу завітав форвард основної команди Антон Давидюк та дублюючої Антон Мельник. Починають традиційно – з розминки.

Антон Давидюк, гравець БК «Черкаські Мавпи»: «Для мене такі майстер-клас трошки у новинку. Я із невеличкого містечка, де не було власної професійної баскетбольної команди. Всі ази я вчив на уроках фізкультури. Тоді ж – вдавалося і пограти. Думаю, аби в мій час були подібні майстер-класи, це відкрило для мене значно більше можливостей. Тому це дуже гарне починання і, впевнений, наука, яка заохотить до занять баскетболом ще не одного школяра».

Після розминки професійні баскетболісти беруться вчити школярів роботі з м’ячем. Ведення, передачі та робота на партнера – нелегкий спортивний промисел одразу піддається не всім.

Антон Мельник, гравець БК «Черкаські Мавпи-2»: «Для мене цей майстер-клас теж цінна можливість. У майбутньому я планую пов’язати своє життя з баскетболом. Спочатку грати сам – потім вчити інших. Тому попрацювати ось так із гравцем основної команди – це важливий крок у моєму спортивному розвитку. Вважаю, такі от зустрічі корисні не лише для дітлахів, ай для нас, гравців. Тому що ми ще раз розуміємо, наскільки важливо популяризувати спорт серед підростаючого покоління».

Важливим цей майстер-клас для учнів став ще й тому, що школа має власну баскетбольну команду – як чоловічу, так і жіночу. Її кістяк складається саме з восьмикласників. Й у новому сезоні дітлахи вже планують заграти на обласному рівні.

Влада, учениця ЗОШ№ 24: «Ми дуже довго чекали на гравців «Мавп». На було важливо побачити певні баскетбольні основи саме у їх виконанні. Адже коли ти граєш навіть в аматорській лізі, то вже вважаєш себе у певній мірі професійним гравцем. А коли до тебе приходять спортсмени такого рівня – це цінна можливість багато в чому удосконалитися за рахунок них».

На сам кінець баскетболісти радують школярів несподіваними подарунками. Кожному вручають солодощі від ТМ «Світ Ласощів».

Про це повідомили в прес-службі «Черкаських мавп».

"Черкаські мавпи навчали баскетболу восьмикласників"

Переглядів: 489 | Додав: Педагог_організатор | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Корисні посилання
Сайт міністерства освіти
Центр оцінювання якості
Інститут післядипломної освіти педагогічних працівників
Департамент освіти
Черкаський методичний кабінет
Черкаськa спеціалізованa школа І-ІІІ ступенів № 17
Черкаськa загальноосвітня школи І-ІІІ ступенів №34
Черкаськa спеціалізованa школа І-ІІІ ступенів №28
Черкаськa загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №11
Черкаськa спеціалізованa школа І-ІІІ ступенів №3
Черкаський Гуманітарно-Правовий ліцей
Черкаська Гімназія №9
Календар
«  Березень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Create by Hitch © 2024